Mangrove

Touch me and I will follow in your afterglow....

äntligen lite bilder från mina äventyr

Kategori: Allt om Thailand/koh Lanta

ฉัม ชื่อ ฟ้า - jag heter faa (sky)

Kategori: Allt om Thailand/koh Lanta

hejhej allihopa. Dåligt med tid och sega internetuppkopplingar leder till minskad eller snarare ingen aktivitet på bloggen. detta ska jag idag kompensera med några ord på thai, både i thaiskrift och med svenska bokstäver. Måste ju glänsa nu när man kan lite.
måste bara berätta att klapa klum har smygpremiär för nya baren idag. jippie! men inte bra egentligen eftersom jag har en miljon läxor! men det får sättas åt sidan idag, behöver ett brake. Fick ju trots allt 82.5 % på tal-testet förra veckan och 50 % är godtjänt, så bra resultat med andra ord.

här kommer en liten thaiskola, var ju ett tag sedan nu.....

ฉัน ขื่อ - chan chö - jag heter

มาจก ประเทศเกาหลี - maa jaak bpratät gaowlii - jag kommer från korea (bpratät - land, vill du säga att du är från sverige säger du maa jaak bratät saweden)

ja sedär, det tog mig 15 minuter att printa ner dom thailändska bokstäverna. ni ska veta att varje tangent har 2-3 olika bokstäver så det tar tid att hitta alla. återkommer imorgon med fler ord, ville bara skryta lite och visa att jag faktiskt kan idag hehe.

men allt rullar på här borta och vädret är på topp, soliga varma dagar och lugnt turkost hav är vad man möts av varje eftermiddag efter skolan. flyttar snart till ett nytt hus igen...den här gången 3500 baht i månaden. man hittar små guldkorn här och var om man letar!
ta hand om er i vintermörkret. jag längtar lite till kyla iblant. Gick förbi en stor kokande gryta med någon slags somma igår och det luktade pepparkaka...julafton tänkte jag direkt och gick iväg med mysfaktorn på topp!