Mangrove

Touch me and I will follow in your afterglow....

så var det den där historien o en engelsk tjej

Kategori: Allt om Thailand/koh Lanta

Bow och jag tog vå motorbike med sidovagn för att utforska full moon view bay resort. Riktigt fiint ställe. Dock inte mycket människor nu under lågsässong. Vi satt oss i strandbaren och tog en stor chang och två glas med is (nam käeng = is). En engelsk tjej var där. Hon var väldigt mån om att få berätta vad som hade hänt för ett par dagar sedan. Hon hade varit ute och svirat på irish bar eller vad den nu heter. Engelsk man som äger den. Så klart var hon riktigt upprörd över att dom kallade det för en irländsk bar då som inte´var irländska. Väldigt noga med det där i england. Men den riktiga historíen handlar om hur den engelska mannen hade försökt flirta med henne hela kvällen. Efter många försök började han närma sig på riktigt. Han försökte såklart få ha sex med henne. Hon sa nej, klart och tydligt.flera ggr till och med. Då blev han som förbytt och kallade på sina vänner. Dom slog henne så hrt att hon knäckte två revben, sedan tog dom stryptag så hon fick stora blåmärken. Efter det slängde dom henne handlöst på en grill och hotade med att sätta fyr. På något vis så undkom hon iaf och ringde polisen som kom och hämtade henne och körde henne till läkare.
Polisen var bra den här gången ( ibland bryr dom sig, ibland inte) så dom har sett till att stänga ner irish bar nu. Det var rätt åt dom svinen. Som både hon och jag säger...man kan vara turist, komma hit och försöka leva ett med folket och inte utnyttja att man har pengar men beter man sig såhär och tror att man står över allt och alla så ska man bannemig få åka hem.  Och stackars tjejen är helt själv här. Men som tur är e ho´n en van thalandsresenär. hon har bott i thailand i flera år men aldrig på lanta förut.
När vi skulle bege oss från baren så lindade hon en slöja runt huvutet och satte på solbrillor i hopp om att inte bli igenkänd. Stackare! Men hon verkade stark och jag tror hon kommer klara sig bra.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: